divendres, 2 de març del 2018

BENVINGUDA AL NOU BLOG "DIÀLEGS" D'INICIATIVES I PROGRAMES

Arrel de l'obertura de la pàgina web d’Iniciatives i Programes www.grup-ip.cat volem tirar endavant la creació d’un nou blog on compartir experiències, reflexions, coneixements i punts de vista sobre diferents accions, projectes, serveis i polítiques adreçades a la millora del benestar de les persones.

Creiem que la comunicació i l'intercanvi de propostes, idees, conceptes i criteris és fonamental per a poder innovar dia a dia en els projectes que portem a terme, projectes que han de canviar i evolucionar al mateix ritme que les necessitats i interessos dels i les ciutadanes del territori.

L'equip humà que forma Iniciatives i Programes és un equip multidisciplinari, un conjunt de professionals amb coneixements diversos, multitud d'experiències, pensaments i reptes. Però, amb el principal objectiu de treballar per a la millora del benestar de les persones, oferint un tracte professional, proper i adequat. Actuant sempre de forma respectuosa davant de la gran diversitat de ciutadania que accedeix als serveis i participa en els projectes que gestionem.

Volem donar continuïtat al concepte “DIÀLEGS” que vam impulsar fa ja 10 anys, com a iniciativa lliure i dinàmica, de tenir un espai on poder enriquir amb articles i experiències de diferents persones treballadores, professionals i expertes en els àmbits que treballem.


Us convidem doncs, a ser partícips d’aquest nou espai! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars